Als men constructiewerk hoort, denkt men vaak aan grote stalen constructies. Dit is echter een misverstand want zodra er 2 stukken metaal aan elkaar worden gelast kan men al spreken van een constructie. Bij Lasservice Voorne maken wij ook constructies, voorbeelden van constructies die bij ons in de werkplaats is vervaardigd, zijn hieronder te zien.

Trap en bordes met doorlaatinrichting voor palletsTrap en bordes met doorlaatinrichting voor pallets

Van Aannemersbedrijf Geuze B.V. hebben wij opdracht gekregen om een trap, bordes met doorlaatinrichting en hekwerk te maken voor Helvoet B.V. Dit was een mooi constructiewerk project, waarbij alle facetten van constructiewerk aan bod zijn gekomen. Alle onderdelen van de constructie zijn bij ons in de werkplaats vervaardigd, vervolgens laten verzinken en door Lasservice Voorne op locatie geplaatst.

Deze spiltrap is door ons vervaardigd, om van een voormalige vliering met een vlizotrap, een vaste trap naar de zolder te maken. Op deze manier is het eenvoudig om in een huis een extra slaapkamer te creëren.

 

Heeft u een vraag met betrekking tot het vervaardigen van een constructie, neem dan contact op met Lasservice Voorne. Wij zijn graag bereid om samen met u naar een oplossing voor uw vraag te zoeken.