Wanneer men constructiewerk hoort, wordt er vaak aan grote stalenconstructies gedacht. Dit is echter niet altijd het geval, want zodra er twee stukken metaal aan elkaar worden gelast, spreken we al van een constructie. Bij lasservice Voorne maken wij ook constructies.

Zie hieronder voorbeelden van constructies die bij ons in de werkplaats zijn gemaakt:

Helvoet B.V.

Een van de constructie opdrachten die wij kregen was van Aannemersbedrijf Geuze B.V. De opdracht was om een trap, borders met doorlaatinrichting en een hekwerk te maken voor Helvoet B.V. Alle onderdelen van de constructie zijn bij ons in de werkplaats vervaardigd en vervolgens p de locatie van Helvoet B.V. geplaatst.

Trap en bordes met doorlaatinrichting voor palletsTrap en bordes met doorlaatinrichting voor pallets

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Particulier 

De trap die u hier ziet is een opdracht voor een particulier. De opdracht was om van een voormalige vliering met een vlizotrap een vaste trap naar zolder te maken. Deze manier wordt vaak gebruikt in een huis om eenvoudig een extra slaapkamer te creëren.

 

Heeft u een vraag met betrekking tot het vervaardigen van een constructie, neem dan contact op met Lasservice Voorne. Wij zijn graag bereid om samen met u naar een oplossing voor uw vraag te zoeken.