Hieronder ziet u een overzicht van de diverse projecten die wij hebben afgerond.

Hekwerk

Hellevoetsluis

Hekwerk dakterras

te Brouwershaven

Balustrades

't Leemerhof

te Oostvoorne

     

Wij hebben uw bestelling in goede orde onytvangen en zullen die zo spoedig mogelijk verwerken.

Via e-mail houden wij u automatisch op de hoogte van de voortgang.

Hieronder ziet u een overzicht van de diverse projecten die wij hebben afgerond.

 

 Trap Hellevoetsluis

Rijksstraatweg

stalen trap Hellevoetsluis

Trap Dunkin' Donuts

te Leiden

stalen trap Dunkin Donuts Leiden

 Balustrade en trapleuning

Moriaanseweg Hellevoetsluis

hek en leuning 

 

Smeedijzeren balustrade

Langeweg Rockanje

smeedijzer balustrade

   

Op deze pagina zullen wij u op de hoogte houden van projecten, klussen en alles waarvan wij menen dat het u interesseert om met u te delen.

Elk nieuw artikel wat erbij geplaatst zal worden, komt bovenaan te staan, zodat u niet hoeft te scrollen als u een regelmatige bezoeker bent.

 

29-03-2020

In verband met de coronacrisis willen wij onze klanten het volgende meedelen, op werkdagen zijn wij open van 8:00 tot 16.30 uur.

Ondanks de beperkende maatregelen proberen wij zo goed als mogelijk onze werkzaamheden uit te blijven voeren, maar vragen uw begrip voor het feit dat levering van bepaalde onderdelen in sommige gevallen iets langer duurt dan normaalgesproken.

Wij vragen u wel, indien u langs wilt komen van te voren even te bellen. Dit om niet meerdere klanten tegelijk binnen te hebben. Hiermee beschermen wij u als klant, maar ook onszelf.

Wij houden met werkzaamheden rekening met elkaar en met de klanten, respecteren de 1,5 meter (1.500 mm (wij werken in mm)) en bij hoesten of niesen gebeurt dit in de elleboog. Bij koorts of verkoudheid zal het personeel thuisblijven.

 

10-10-2018

Vandaag ontvingen wij onderstaand bericht van SBB - Beroepsonderwijs Bedrijfsleven, hiermee zijn wij dus een Erkend Leerbedrijf

Op 10-10-2018 beoordeelden wij de aanvraag tot erkenning van Lasservice Voorne als leerbedrijf. Het verheugt SBB om u mede te delen dat u de komende vier jaar mbo-studenten kunt opleiden in de praktijk. U biedt ze een veilige leeromgeving met deskundige begeleiding en passende werkzaamheden. SBB waardeert dat, want zo leren studenten het vak in de praktijk en hebben ze straks een betere kans op de arbeidsmarkt. 

In het kort een terugkoppeling van de erkende kwalificatie(s),Erkend Leerbedrijf

Erkende kwalificatie(s)

 • Technicus Engineering
 • Basislasser
 • Constructiewerker
 • Plaatwerker

 

23-12-2017

Vandaag kwam een klant de bestelde cactus ophalen. Wij waren uiteraard heel benieuwd of we aan alle wensen hadden voldaan. Volgens ons, gezien het enthousiasme van de klant, waren wij daar in geslaagd.

Een metalen cactus.
De metalen cactus. Compleet met prikkeldraad en gegalvaniseerd.

 

22-12-2017

Vandaag hebben wij twee hekwerken in een tuin geplaatst. De eerste was om een graf, de tweede als afscheiding tussen terras en de rest van de tuin. 

Het hek om een graf
Het hek om een graf
Terras-tuin afscheiding door middel van het hek.
Terras-tuin afscheiding door middel van het hek.

14-11-2017

Vandaag hebben wij de werkzaamheden bij Helvoet BV in Hellevoetsluis afgerond. Daar hebben wij een stalen trap, een bordes met doorlaatinrichting voor pallets en een hekwerk geplaatst. Nadat wij daar klaar waren, was een nutteloze bovenruimte in een loods geschikt gemaakt voor een veilige opslagruimte.

Stalen trap, bordes en hekwerk.
Stalen trap, bordes en hekwerk.

 

30-10-2017

Een klant wilde graag dat wij een afbeelding van een hert, of hertenkop konden ontwerpen en uitsnijden in cortenstaal. Het vervaardigen van het een ontwerp in metaal, dus ook cortenstaal is voor ons geen probleem, nu was het dus zaak om een mooi en uniek ontwerp te maken. Een van de ontwerpen sprong eruit voor de klant, dus die zou het worden. Na overleg met met de klant heeft deze uiteindelijk gekozen voor een plaat met omgezette randen, zodat er licht achter bevestigd kon worden. Op deze manier is er dag en nacht van te genieten.

Hert daglicht 
Hert bij daglicht

 

Hert in het donker
Hert in het donker

 

05-10-2017

De afgelopen weken zijn wij druk geweest met het vervaardigen van stalen ramen, deuren en wanden, dit alles voor een klant van ons in Rotterdam. Na 2 lange dagen waren wij klaar met het monteren en stellen van alles. Bij ons in de werkplaats heeft de glashandel alvast alles ingemeten, waardoor het glas meteen geplaatst kon worden zodra een onderdeel bevestigd was. Een prettige en snelle samenwerking met Jansen Glas Westvoorne BV

Wilt u de foto's zien van het resultaat, klik dan op de link van de pagina.

 

28-08-2017

Moe maar voldaan na een geslaagd en gezellig weekeinde op de Puur Genieten Fair in Rotterdam Hillegersberg. We hebben veel positieve reacties ontvangen over de tuinschermen, stalen ramen en sierhekwerken.

Overzicht van onze stand Puur genieten Fair
Onze stand op de Puur Genieten Fair

 

04-08-2017

De bevestiging is binnen! Op 26 & 27 augustus 2017 staat Lasservice Voorne op de Puur Genieten Fair in Rotterdam-Hillegersberg. Nadat de organisatie van deze luxe-lifestyle fair onze stand op de zomermarkt had bezocht, heeft men ons gevraagd of wij deel willen nemen aan de Puur Genieten Fair. Hier zeggen wij uiteraard geen nee tegen!

Puur Genieten Fair 2017
Voor meer informatie over de Puur Genieten Fair 2017 kunt u de website bezoeken, door op de banner of hier te klikken.

 

26-07-2017

Om Rockanje en omgeving kennis te laten maken met de mogelijkheden die Lasservice Voorne biedt, hebben wij besloten om op de Zomermarkt in Rockanje te staan met een stand. Dit bleek een groot succes! Veel positieve reacties, zéér veel mensen waren geïnteresseerd en stelde ons allerlei vragen.

De kraam op de zomermarkt in Rockanje.
De kraam op de zomermarkt in Rockanje.

 

17-07-2017

Wegens een afgebroken houten brugleuning, kwam op maandagmiddag 10-07-2017 om 17:15 uur bij ons de vraag binnen, of wij, binnen 10 dagen, een nieuwe, metalen brugleuning konden vervaardigen. Zulke uitdagingen gaan wij niet uit de weg, dus dinsdagmorgen inmeten, materiaal bestellen en op 17-07-2017 waren 's middags de nieuwe leuningen geplaatst op de Vlierbeshof.

 

Vlierbeshof   Vlierbeshof vooraanzicht.
Vlierbeshof zijaanzicht
  Vlierbeshof zijaanzicht

30-06-2017

Voor een klant, die graag voor een gietijzeren wok een onderstel en rooster wilde, hebben wij een ontwerp gemaakt en na goedkeuring vervaardigd.

 

23-06-2017

Voor een klant, hebben wij een tafelonderstel vervaardigd de afmeting van het blad diende 400 x 150 cm te worden.

 
     


 20-06-2017

Voor Molecaten Kruininger Gors hebben wij een lekbak voor een dieseltank en een beschermplaat om een airco-unit geplaatst.


RVS beschermkap om de airco-unit

06-06-2017

Op verzoek van een klant hebben wij een luifelanker ontwikkeld voor een rol-luifel. De klant had het probleem dat de verkrijgbare ankers van plastic en te zwak bleken voor harde grond en grond waar stenen in zitten. Het ontwerp zal deze zomer getest worden, zodra deze in orde is bevonden, zullen wij de luifelankers in de shop te koop aanbieden.

Luifelanker   Luifelanker
Luifelanker van rvs, in de grond te bevestigen met spijker-haringen.
 
Luifelanker in praktijk


11-05-2017

Voor Interdaad BV hebben wij een aantal rvs dakdoorvoeren gemaakt.

Uitslag van de aansnijding op het dak.
 
Doorvoeren geplaatst.
Uitslag van de doorvoeren.
 
De doorvoeren zijn geplaatst.

14-04-2017

Voor een klant van Aquaplezier hebben wij een constructie vervaardigd en geplaatst. Het betreft een aantal staanders en geleiderail om een isolatie-dek over de jacuzzi te kunnen rijden.

Plaatsen van de rail op de staanders. Dek op de vrachtwagen.
Dek op de constructie.  

 

12-04-2017

 

Voor korfbalvereniging RWA Albrandswaard uit Poortugaal hebben wij een constructie gemaakt om het scorebord op te kunnen hangen. 

scorebordHet scorebord van RWA Albrandswaard

 

05-04-2017

Vanaf vandaag hebben wij in onze webshop de rvs vangmuil voor personenauto's. Deze vangmuil is ter voorkoming van schade aan (kunststof) bumpers, waarvan de reparatiekosten vele malen hoger zijn dan de aanschaf van onze vangmuil. De vangmuil is voor de dissel van caravan, trailer, boottrailer en aanhanger.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier om foto's te zien en om de vangmuil te kunnen bestellen.

27-03-2017

Vanaf vandaag hebben wij onze webshop online. Speciaal hiervoor hebben wij een SSL-certificaat geinstalleerd, zodat klanten een streng beveiligde betaalomgeving hebben. Er kan betaald worden met iDeal en PayPal. De shop is te vinden via de knop in het menu "Shop" of door hier te klikken. Alle producten worden op bestelling gemaakt, dus u dient rekening te houden met een levertijd van 3 tot 5 werkdagen.

 

11-03-2017

Voor een klant hebben wij een sier-hekwerk / balustrade voor het dak terras ontworpen, vervaardigd en geplaatst. Kijk op deze pagina voor het resultaat. 

 

28-02-2017

Voor een klant hebben wij 3 rvs naambordjes gemaakt, kijk hier voor het resultaat.

 

15-02-2017

Op het Kruininger Gors hebben wij slagbomen geplaatst bij de ingang Buiten-Velden. Kijk op deze pagina voor de foto's.

 

14-02-2017

Voor een Facebook-actie hebben wij een windwijzer gemaakt, kijk op de CNC-Snijwerk-pagina om het resultaat te bekijken.

 

09-02-2017

Bij Watersport Vereniging Oostvoorne hebben wij het roeivlot gerepareerd. Een mooie klus op locatie. Klik hier voor de foto's.

 

26-01-2017

Voor Groos Streetfood hebben wij een aankleding verzorgd voor de electrische pizzaoven. Benieuwd naar het resultaat? Klik hier.

 

29-12-2016

Voor een klant hebben wij een sier-hekwerk gemaakt, kijk op deze pagina voor het resultaat.

 

16-12-2016

Voor Klussenbedrijf Snoey hebben wij een zware constructie gemaakt voor een te verbouwen woonhuis. Kijk hier voor de foto's.

 

30-11-2016

Voor restaurant "De Duinkip" hebben wij rvs aanrechtbladen, een afzuigkap en een naambord mogen verzorgen. Kijk hier voor het resultaat. 

 

21-10-2016

Een klant wilde rond het zwembad rvs-luiken verwerken om de filterkamers toch goed te kunnen bereiken. Ook hebben wij voor deze klant beugels mogen maken om een glazen windscherm te ondersteunen. Bent u benieuwd naar het resultaat, kijk dan eens op deze pagina.

 

22-09-2016

Een klant verzocht ons een rvs-luik te maken voor een plezierjacht. Klik hier om de foto's van het luik te zien.

 

23-08-2016

Voor een klant hebben wij een stalenraam gemaakt en geplaatst. Kijk op deze pagina voor het resultaat.

 

09-08-2016

Na een aantal gunstige gesprekken hebben wij het voorrecht om kunststoffen direct bij de fabriek te kunnen inkopen. Lees hier het bericht.

 

26-07-2016

Voor een klant hebben wij een veranda geplaatst achter het woonhuis. De afwerking zal na de vakantie plaatsvinden, maar bent u toch al nieuwsgierig hoe het eruit komt te zien, dan kunt u door hier te klikken een kijkje nemen.

 

06-07-2016

Voor een klant hebben wij een tafel met bank vervaardigd. Het idee, tekening en maten zijn door de klant aangeleverd, wij mochten voor de uitvoering zorgen. Bent u benieuwd naar het resultaat, kijk dan op deze pagina. 

 

20-06-2016

In goede samenwerking met een klant hebben wij een bagagedrager voor zijn Ducati ontwikkeld. Nu deze gemonteerd is, ziet het er schitterend uit, vinden wijzelf. Het belangrijkst natuurlijk dat de klant precies heeft gekregen wat hijzelf graag wilde. Door hier te klikken, kunt u enkele foto's zien van het eindresultaat.

 

06-06-2016

Inmiddels zijn er een aantal toegangspoorten op het Kruininger Gors vervangen. Bij projecten kunt u zien wat wij tot nu toe hebben gemaakt. Ook kunt u het zien door hier te klikken.

 

20-04-2016

Vandaag hebben wij van vakantiepark Molecaten Kruininger Gors de opdracht gekregen om een aantal toegangspoorten te vernieuwen. Deze zullen wij in de werkplaats construeren en vervolgens plaatsen.

01-04-2016

Per vandaag zijn wij ingeschreven als lid van de Koninklijke Metaalunie. Hierdoor hebben wij duidelijke leverings- en betalingsvoorwaarden en zijn wij nog beter op de toekomst voorbereid.

Logo Metaalunie

10-03-2016Het logo van Lasservice Voorne met CNC Plasma uitgesneden uit 2 mm plaat.

De CNC-Plasma tafel is vandaag gebracht! Vanaf nu zijn wij in staat om staal, aluminium en rvs (roestvaststaal) te snijden van 0,5 mm tot 20 mm. De maximaal te snijden afmeting is 3.000 x 1.500 mm. Mocht u al een CAD of CAM tekening hebben, dan kunnen wij het inlezen en snijden, heeft u dit niet, dan kunnen wij de tekening voor u maken en vervolgens het product snijden.

Zie hiernaast als voorbeeld het logo van Lasservice Voorne met CNC Plasma uitgesneden uit 2 mm plaat.

09-03-2016

Vandaag heeft Van Der Nol Transport uit Rockanje de kantbank opgehaald en afgeleverd op Kerkweg 12 x. Met behulp vande heftruck van Snoey Generators uit Rockanje de kantbank op zijn plaat gezet.

07-03-2016

De laatste dagen/weken druk bezig geweest om een verdiepingsvloer in de de werkplaats te maken. Hierdoor hebben we bijna 25 m2 werkruimte gewonnen. Als het "kleine" gereedschap kan nu naar boven, zodat de grote machines beneden de ruimte hebben. Ook houden we op deze manier nog ruim 30 m2 over om constructies samen te stellen of voor restauratie projecten.

27-02-2016

Vandaag een kantbank aangeschaft om in de toekomst platen en strips te kunnen zetten. Het is geen nieuwe machine maar met 40 ton zal menige plaat wel toegeven aan de kracht die er op uitgevoerd wordt. Het betreft een 40 tons DEKA hydraulische kantbank, die plaatlengen tot 3 meter kan zetten. Vanaf 9 maart zal de machine in de werkplaats staan.

20-02-2016

Vandaag op werkbezoek geweest bij NC Machines voor een CNC-plasma machine. De snijtafel is inmiddels besteld en zal over enkele weken het machinepark komen versterken.

09-01-2016

hebben wij knoppen voor de sociale-netwerken toegevoegd aan onze site. Op deze manier zijn wij beter bereikbaar en vindbaar voor (potentiële) klanten. Ontdek de Facebook, Twitter en LinkedIn pagina's van ons en "Like" of volg ons. 

Navigatie

Contact

 •   Christiaan Huygensweg 7B
  3225 LD Hellevoetsluis
 •   0181-769090
 •    06-36 10 40 46
 •   info@lasservice-voorne.nl
 •  KVK-nummer: 83261664
 •  BTW-nummer: NL862798735B01
 •  Bank-nummer: NL 55 INGB 0006 8873 88

Deel en volg ons.

Naar boven